230 Вати 20V 11.5 Моќ AC Адаптер за Lenovo ThinkPad P70 ADL230NLC3A GX20L29347 00HM627 01FR046 4X20E75111 SA10M42756 Лаптоп Адаптер за Снабдување Кабелот за Напојување

230 Вати 20V 11.5 Моќ AC Адаптер за Lenovo ThinkPad P70 ADL230NLC3A GX20L29347 00HM627 01FR046 4X20E75111 SA10M42756

Достапно за вашата нарачка
DEN 1917.60
Залиха:

Текст : 100 V-240 V 1.7 50-60 Hz.Излез : наизменична СТРУЈА 20 V 11.5 НА 230 W со Тенок Врв.Одговара за Lenovo Ideapad Легија 5 7 5 P C7 S7 Y540 Y545 Y740 Y730 Y900 Y910 Y920 Y7000 5-17 ARH05 H 5-17 IMH05 H 5-15 IMH05 H 5-15 ARH05 H 7-15 IMH05 5 P-15 IMH05 H 5 P-15 ARH05 H C7-15 IMH05 S7-15 ARH5 S7-15 IMH5 Y540-17 IRH Y540-15 IRH-PG0 Y540-15 IRH Y740-15 IRH Y740-17 IRHg Y740-17 IRH Y740-15 IRHg Y545-PG0 Y7000-2019 Y740-17 ICHg Y740-15 ICHg Y920-17 IKB Y900-17 ISK, ADL230 NLC3 A ADL230 NDC3 A 4 X20 E75111 GX20 L29347, Јога A940 A940-27 ICB, Thinkpad P51 P52 P53 P15 P17 (P71 P72 P73 P340 T15g Генерација 1, Think Centre M80q M90q.Безбедност - Сите наши производни линии се стави низ ригорозна контрола на квалитет, постапки за да се обезбеди безбедна, сигурна работа за годините што доаѓаат.Покрај тоа, нашите производи се во согласност со врвот индустриски стандарди, и вклучуваат бројни безбедносни механизми, вклучувајќи заштита од краток спој, overvoltage, прекуструјна и внатрешни прегревање.Овој производ е прифатлив за замена или рефундирање во рок од 30 дена,и производителот обезбедува дополнителни 12 Месеци Гаранција.Одговара за Lenovo Лаптоп : Idea Pad Серија : Idea Pad Y900 Y900-17 ISK Think Station Серија : Think Station P340 Мала Станица Think Centre Серија : Think Centre M80q M90q Мала Десктоп Јога Серија : Јога A940 A940-27 ICB AIO 7 7-27 ARH6 Сите-во-Едно Think Pad Серија : Think Pad P70 P71 P72 P73 P50 P51 P52 P53 Y910 P15 P17 (T15g Генералот 1 Легија Серија : Легија 7 C7 S7 7-15 IMH05 7-15 IMHg05 C7-15 IMH05 S7-15 ARH5 S7-15 IMH5 Легија 5 5 P 5-15 ARH05 H 5-15 IMH05 H 5-17 IMH05 H 5-17 ARH05 H 5 Про-16 ACH6 H 5 P-15 IMH05 H 5 P-15 ARH05 H Легија Y540 Y540-15 IRH (81 RJ 81 SX), Y540-15 IRH-PG0 (81 SY), Y545 Y545-PG0 (81 T2), Y740 Y740-17 IRH (81 UG), Y540-17 IRH (81 Q4), Y740-17 IRHg (81 UJ), Y740-15 ICHg (81 HE), Y740-17 ICHg (81 HH), Y740-15 IRH (81 UF), Y740-15 IRHg (81 UH), Y7000 Y7000-2019 (81 NS), Y920 Y920-17 IKB Одговара за F0 E4 F0 E5 F0 FN 11 CR 11 DN 11 DQ 11 DR 11 DS 11 DG 11 DH 11 DJ 11 DK 11 DL 11 EG 11 EY 11 F0 20 HK 20 HL 20 QN 20 QQ 20 QR 20 QS 20 ST 20 SU 20 SN 20 SQ 20 UR 20 US 30 DE 30 DF 30 DG 30 DR 30 DS 81 HE 81 HH 81 RJ 81 SX 81 SY 81 Q6 81 Q4 81 T2 81 NS 81 Y6 81 Y8 81 YT 81 YU 81 UG 81 UJ 81 UF 81 UH 82 AW 82 B1 82 BC 82 CF 82 GN 82 GU 82 HM 82 JQ Одговара за P/N АДАПТЕР 4 X20 E75111 GX20 L29347 ADL230 NDC3 A ADL230 NLC3 A 40 A50230 US 5 A10 H28357 5 A10 H28356 SA10 E75804 00 HM626 00 HM627 20 MB001 EUS 20 MB001 FUS 20 MB001 GUS 20 MB001 HUS 20 MB001 JUS 20 MB001 KUS 20 MB001 LUS 20 MB001 UUS 20 MB001 VUS 20 MB001 WUS 20 MB001 XUS 20 MB001 YUS 20 MB0020 US 20 MB0021 US 20 MB0022 US 20 MB0023 US 20 MB0024 US 20 MB0025 US 20 MB0026 US 20 MB0027 US 20 MB0028 US 20 MB0029 US 20 MB002 AUS 20 MB002 BUS 20 MB002 CUS 20 MB002 DUS 20 MB002 EUS 20 MB002 FUS 20 MB002 GUS 20 MB002 HUS 20 MB002 JUS 20 MB002 KUS 20 MB002 MUS 20 MB002 NUS 20 MB002 PUS 20 MB002 QUS 20 MB003 PUS 20 MB003 QUS 20 MB003 RUS 20 MB003 SUS 20 MB001 MUS 20 MB002 LUS.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата