NinjaBatt Батеријата за HP 756743-001 V104 vi04 756744-001 Завист 14 15 17 Probook Серија 450 g2 g3 756478-851 756478-422 756478-421 756478-422 - Високи Перформанси [4 Клетки/2200mAh] [4 Клетки/2200mAh]

NinjaBatt Батеријата за HP 756743-001 V104 vi04 756744-001 Завист 14 15 17 Probook Серија 450 g2 g3 756478-851

Достапно за вашата нарачка
DEN 396.00
Залиха:

На ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ & 12 месеци ГАРАНЦИЈА : Нашата Лаптоп батерии се собрани од врвен квалитет на материјални и кола за да се обезбеди трајност и перформанси.8 V - точно полнење капацитет дека нема да дозволите вие или вашиот лаптоп надолу.ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ за ЗАМЕНА на ЛАПТОП БАТЕРИЈА : се Донесе вашиот лаптоп врати во живот со Ninjabatt е со висок квалитет лаптоп батерија - Направени од високо квалитетни материјали, врвот одделение батеријата клетки и се одликува со безбедносни карактеристики.Компатибилен HP Дел Броеви : .Павилјон 14 Серија : 14 T-V000 14-V001 TU 14-V001 TX 14-V002 LA 14-V002 TU 14-V002 TX 14-V003 LA 14-V003 TU 14-V003 TX 14-V004 TU 14-V004 TX 14-V005 LA 14-V005 TU 14-V005 TX 14-V006 LA 14-V006 TU 14-V006 TX 14-V007 LA 14-V007 TU 14-V007 TX 14-V008 TU 14-V008 TX 14-V009 LA 14-V009 TU 14-V009 TX 14-V100 14-V101 TU 14-V101 TX.Ние сме толку сигурни во извршувањето на нашата замена на лаптоп батерии дека ние сме вклучувајќи ги 12-месечна гаранција со секој купување.Павилјон 15 Серија : 15-P000 EJ 15-P000 ER 15-P000 NE 15-P000 NF 15-P000 NIA 15-P000 NX 15-P000 SH 15-P000 SQ 15-P000 SR 15-P000 SU 15-P001 EJ 15-P001 ER 15-P001 LA 15-P001 NA 15-P001 NX 15-P001 SH 15-P001 SR 15-P001 TX 15-P002 EJ 15-P002 ER 15-P002 LA 15-P002 NA 15-P002 NF 15-P002 NIA.БЕЗБЕДНОСТА на ПРВО место : Не падне во купување евтини и небезбедни батерии, нашите батерии се УЛ/CE-/FCC-/Ro HS уверение за безбедност и се одликува со голем број на безбедносни карактеристики, вклучувајќи и краток спој, се прегрее, и преоптоварување заштита.Ние само го користите одделение На батеријата клетки кои обезбедуваат до 500 полнење циклуси. Компатибилен HP Модели : .Нашата 4 клетки Li-ion батерија е оценет на 33w H/2200m Ah/14.КОМПАТИБИЛНИ МОДЕЛИ : Зависта 14 T-U000 14 T-U100 14-U000 14-U001 LA 14-U001 TX 14-U002 TX 14-U003 LA 15-K000 EW 15-K000 NG 15-K000 NIA 15-K000 NK 15-K000 NL 15-K000 NX 17-K073 CA 17-K100 NC 17-K100 NL 17-K100 NO 17-K100 NW 17-K101 NG 17-K101 NO Павилјон 14 T-V000 14-V001 TU 14-V001 TX 14-V002 LA 14-V100 14-V101 TU 14-V101 TX 15-P000 EJ 15-P000 ER 15-P000 NE 15-P000 NF 15-P000 NIA 15-P000 NX 15-P000 SH 17-F000 17-F000 ER 17-F000 NA 17-F000 ND 17-F000 NF.Продолжен животниот век на батеријата.ТОЧНО ПОЛНЕЊЕ КАПАЦИТЕТ ШТО ТРАЕ : Секој еден од нашите замена на лаптоп батерии се тестирани за да се исполнат ОЕМ спецификации.Безбедно користење во секое време, насекаде.Павилјон 17 Серија : 17-F000 17-F000 ER 17-F000 NA 17-F000 ND 17-F000 NF 17-F000 NG 17-F000 NL 17-F000 SM 17-F000 SQ 17-F000 SR 17-F000 SV 17-F001 DX 17-F001 ER 17-F001 ND 17-F001 NG 17-F001 NL 17-F001 SM 17-F001 SR 17-F002 DX 17-F002 NA 17-F002 ND 17-F002 NF 17-F002 NIA 17-F002 NS 17-F002 SM 17-F003 DX 17-F003 NF 17-F003 NG 17-F003 NK 17-F003 NL 17-F003 NS 17-F004 DX 17-F004 ER 17-F004 NF 17-F004 NL 17-F004 NS 17-F004 SR 17-F005 ER 17-F005 NF 17-F005 NK 17-F005 SR 17-F006 DX 17-F006 ER 17-F006 NF 17-F006 SR 17-F007 ER 17-F007 NF 17-F007 NG 17-F007 SR 17-F008 ER 17-F008 NG 17-F008 SR 17-F009 ER 17-F009 NF 17-F009 NG 17-F009 SR 17-F010 NA 17-F010 SV 17-F010 US 17-F011 NX 17-F011 SV 17-F012 NA 17-F012 NG 17-F012 NX 17-F014 NR 17-F015 NZ 17-F015 SW 17-F018 NO 17-F019 NO 17-F019 WM 17-F020 ND 17-F020 NZ 17-F020 SW 17-F020 US 17-F021 CY 17-F021 DS 17-F021 NR 17-F022 CY 17-F022 DS 17-F022 NG 17-F022 NR 17-F023 CL 17-F023 CY 17-F023 DS 17-F023 NR 17-F024 CY 17-F024 DS 17-F024 NG 17-F024 NR 17-F024 NZ 17-F025 CY 17-F025 DS 17-F025 NG 17-F025 NR 17-F026 CY 17-F026 DS 17-F026 NR 17-F027 CY 17-F027 DS 17-F027 NF 17-F027 NR.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата