Bingfu Двојна Бенд VHF UHF 136-174MHz 400-470MHz Шунка Радио Антена 2-Pack Воки Токи Флексибилни Камшик Антена SMA Женски за Kenwood Wouxun Baofeng Радија BF-F8HP УВ-5R УВ-82 BF-888S двонасочна Радио

Bingfu Двојна Бенд VHF UHF 136-174MHz 400-470MHz Шунка Радио Антена 2-Pack Воки Токи Флексибилни Камшик Антена

Достапно за вашата нарачка
DEN 2371.20
Залиха:

Фреквентен Опсег : VHF 136-174 MHz, UHF 400-470 MHz; Стекнат : 3d Bi; Антена Должина : 39cm; Насока : Omni-насока; Пакет Листата : 2 x Антени (Како на Сликата Прикажани);.Компатибилен со Шунка Радио : Bao Feng УВ-5 R UV5 RA УВ-5 RE BF-F8 HP BF-F8 УВ-82 УВ-82 HP BF-888 S BF-88 A УВ-5 X3 УВ-5 RM УВ-9 R BF-666 S BF-777 S BF-320 BF-480 BF-490 BF-V6 BF-V8 BF-F9 BF-F8 Plus BF-388 A GT-3 УВ-5 RB УВ-5 RC УВ-5 RD УВ-5 REPlus УВ-5 RG УВ-5 RQ УВ-5 RT УВ-5 S УВ-5 U УВ-Б5 УВ-Б6 и др.Компатибилен со Шунка Радио : За Kenwood TK-208-апарат TK-240-апарат TK-250-апарат TK-255-апарат TK-260-апарат TK-260 G-апарат TK-270-апарат TK-270 G-апарат TK-272 G-апарат TK-278-апарат TK-278 G-апарат TK-340-апарат TK-349-апарат TK-350-апарат TK-353-апарат TK-360-апарат TK-360 G-апарат TK-370-апарат TK-370 G-апарат TK-390-апарат TK-380-апарат TK-373 G-апарат TK-372 G-апарат TK-385 TK-430-апарат TK-431-апарат TK-715-апарат TK-2100-апарат TK-2102-апарат TK-2107-апарат TK-2118-апарат TK-2160-апарат TK-2200-апарат TK-2300-апарат TK-2400-апарат TK-2406 M-апарат TK-2407 M-апарат TK-3100-апарат TK-3101-апарат TK-3102-апарат TK-3140-апарат TK-3160-апарат TK-3170-апарат TK-3173-апарат TK-3180-апарат TK-3200-апарат TK-3200 L-апарат TK-3202-апарат TK-3202 LU-апарат TK-3207-апарат TK-3300-апарат TK-3400 U-апарат TK-3402 U16 P и др.Компатибилен со Шунка Радио : Wouxun KG-659 KG-669 KG-679 KG-689 KG-699 E KG-801 KG-816 KG-818 KG-819 KG-833 KG-889 KG-UVD1 P; Linton LT-2288 LT-3288 LT-6288 LT-3188 LT-2188 LT-3260 LT-3268 LT6188 и др.Компатибилен со Морски VHF двонасочна Радио : Кобра Рачни Лебди VHF Радио Г-дин HH125 HH350 HH350 W HH450 HH500 HH600;.Компатибилен со Шунка Радио : HYT ТЦ-268 ТЦ-268 S ТЦ-368 ТЦ-368 S ТЦ-370 S ТЦ-500 ТЦ-500 S; TYT ТИ-Ф1 ТИ-F2 ТИ-T2 ТИ-Т3 ТИ-F6 TYT-300 TYT-500 TYT-600 TYT-800 TYT-888; Puxing PX-777 PX-777 ПЛУС PX-666 PX-888 и др.Спецификации : Стекнат : 3d Bi Фреквентен Опсег : VHF 136-174 MHz, UHF 400-470 MHz VSWR : .

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата