Електроника-Салон Тенок DIN Железнички Планината 10A/300V 5x3 Позиција Pluggable Завртка Терминал Блок Дистрибуција Модул.

Електроника-Салон Тенок DIN Железнички Планината 10A/300V 5x3 Позиција Pluggable Завртка Терминал Блок Дистрибуција

Достапно за вашата нарачка
DEN 455.76
Залиха:

Тенок DIN Железнички Планината 10 A/300 V 5x3 Позиција Pluggable Завртка Терминал Блок Дистрибуција Модул.Pluggable Терминал Блок : 4x 3 Позиција pluggable завртка терминал блок, врвот на жицата се поврзува, теренот 5.08 mm/0.2", ленти должина 7mm, завртки - М2.5, челик, Cr3+ Zn позлатен.pin насловот и кафез - месинг.Жица спектар 28 AWG ~ 12 AWG / 2.5 мм квадратни.Номинална напон 300 V, номинална струја 10 Amp(по позиција).PCB монтажа Терминал Блок : 1x 3 Позиција PCB монтажа завртка терминал блок, на теренот 5.0 mm/0.197", ленти должина 7mm, завртки - М2.5, челик, Cr3+ Zn позлатен.pin насловот и кафез - месинг.Жица спектар 28 AWG ~ 12 AWG / 2.5 мм квадратни.Номинална напон 300 V, номинална струја 16 Amp(по позиција).Висок квалитет на Тајван DINKLE огноотпорни најлон материјал DIN железнички планината превозникот (не Кина низок квалитет на превозникот), можат да поддржуваат ширина 35mm, 25мм или 15mm железница.Тенок DIN Железнички Планината 10 A/300 V 5x3 Позиција Pluggable Завртка Терминал Блок Дистрибуција Модул.Pluggable Терминал Блок : 4x 3 Позиција pluggable завртка терминал блок, врвот на жицата се поврзува, теренот 5.08 mm/0.2", ленти должина 7mm, завртки - М2.5, челик, Cr3+ Zn позлатен.pin насловот и кафез - месинг.Жица спектар 28 AWG ~ 12 AWG / 2.5 мм квадратни.Номинална напон 300 V, номинална струја 10 Amp(по позиција).PCB монтажа Терминал Блок : 1x 3 Позиција PCB монтажа завртка терминал блок, на теренот 5.0 mm/0.197", ленти должина 7mm, завртки - М2.5, челик, Cr3+ Zn позлатен.pin насловот и кафез - месинг.Жица спектар 28 AWG ~ 12 AWG / 2.5 мм квадратни.Номинална напон 300 V, номинална струја 16 Amp(по позиција).Висок квалитет на Тајван DINKLE огноотпорни најлон материјал DIN железнички планината превозникот (не Кина низок квалитет на превозникот), можат да поддржуваат ширина 35mm, 25мм или 15mm железница.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата