Stetsom ХЛ 2000.4 1 4 Ohm Канал 2000 W Класа D Целосен Опсег Засилувач

Stetsom ХЛ 2000.4 1 4 Ohm Канал 2000 W Класа D Целосен Опсег Засилувач

Достапно за вашата нарачка
DEN 7487.76
Залиха:

Одличен за глас како и бас. 1 ohm. 2000 w. 4 канали.Бас поттик.Број на Канали : 4. RMS Моќност во 1 Ohm 12.6 V : 4 x 435 W RMS (СТЕРЕО).RMS Моќност во 2 Ohms 12.6 V : 4 x 280 W RMS (СТЕРЕО).RMS Моќност во 1 Ohm 13.8 V : 4 x 500 W RMS (СТЕРЕО).RMS Моќност во 2 Ohms 13.8 V : 4 x 338 W RMS (СТЕРЕО).Моќ @ 12.6 V Мост 2 Ohms : 2 x 870 W ФИРМИ.Моќ @ 13.8 V Мост 2 Ohms : 2 x 1000 W ФИРМИ.Напојување : 9 ~ 15 V.Зачестеност Одговор(-3d B) @1 OHM : 20 Hz - 16 KHz.Ниска Помине Crossover : 90 Hz.High Pass Crossover : 90 Hz.Високиот Линија Серија засилувачи се некои од Stetsoms најдобрите продавачи, со солидна репутација за доставување на високи перформанси аудио со енергија и нула нарушување на повеќе канали.Технички Спецификации.Број на Канали : 4 RMS Моќ во 1 Ohm 12.6 V : 4 x 435 W RMS (СТЕРЕО) RMS Моќност во 2 Ohms 12.6 V : 4 x 280 W RMS (СТЕРЕО) RMS Моќност во 1 Ohm 13.8 V : 4 x 500 W RMS (СТЕРЕО) RMS Моќност во 2 Ohms 13.8 V : 4 x 338 W RMS (СТЕРЕО)Моќ @ 12.6 V Мост 2 Ohms : 2 x 870 W RMSPower @ 13.8 V Мост 2 Ohms : 2 x 1000 W RMSPower Набавка : 9 ~ 15 VFrequency Одговор(-3d B) @1 OHM : 20 Hz - 16 KHz Low Помине Crossover : 90 Hz High Помине Crossover : 90 Hz.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата