Nmas Edirectory Се Најавите За Полнење

Nmas Edirectory Се Најавите За Полнење

Достапно за вашата нарачка
DEN 566.40
Залиха:

Нови во кутија, кутија е отворена, но никогаш не се користи Сервер оперативен систем : SUSE Linux Претпријатие v10; Novell e Directory 8.8; Net Ware 6.5 SP3; Console One v. 1.3.6; Windows 2003 XP SP2. Клиентот оперативен систем : Отворена SUSE Linux v10.2;Novell Клиент за Lilnux v1.0; Windows XP SP2, или 2000 SP4; Novell Клиент за Windows v4.91 SP2. Систем Минимален Услов : Server класа КОМПЈУТЕР со Pentium II или AMD и K7 процесор (до 32 процесори); 512 MB RAM минимум (1 GB се препорачува).Клиентот хардверска конфигурација : Минимум процесор брзина 200 MHz Pentium или побрз процесор; Минимум RAM меморија 128 MB.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата