Siemens Q310000S07 240-Volt тип MP-Т 100-Amp Коло Прекинувач со 24V Шант Патување Три пол

Siemens Q310000S07 240-Volt тип MP-Т 100-Amp Коло Прекинувач со 24V Шант Патување Три пол

Достапно за вашата нарачка
DEN 3120.00
Залиха:

УЛ Наведени прекинувач. 24 V шант патување овозможува за надворешно активира со вкусовите.Три пол, 120/240-Volt, зазема простор од 4 столбови.УЛ Тип QP прекинувач.Шант патување breakers работат со истата функционалност на стандарден тип на прекинувач обезбедување текот тековната и краток спој заштита, како и префрлување способност.На шант патување breakers обезбеди дополнителна функција во кои може да се tripped од далечина преку употреба на изграден во магнетните серпентина кои можат да бидат полни со енергија за патување на прекинувач.Секој шант патување прекинувач ќе имаат дополнителни 1-Инчен пол прилог на тоа да куќа на магнетните серпентина.Дополнителни пол не приклучок за излез и не е енергија од страна на автобуска лента.Siemens силно се препорачува против употребата на "користи" breakers.Инсталација на користени breakers во Siemens панел уништува гаранцијата на панелот.Siemens не продаваат користи breakers и не се одобрени од било кој 3 партија продавачот да го стори тоа.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата