ThingMagic RAINstream Софтвер

ThingMagic RAINstream Софтвер

Достапно за вашата нарачка
DEN 1677.36
Залиха:

Thing Magic RAINstream Софтвер овозможува директен пренос на запис на податоци за back-end системи преку неколку алтернативни протоколи.Поедноставно интеграција на RFID читач во постојните системи.Способноста да изберете data stream излези.Опција да се координираат читање со надворешните настани.Контрола над прочитајте време на траење.Компатибилност : Thing Magic Sargas 2-Порта UHF RFID Читач, Thing Magic Sargas 2-Порта UHF RFID Читач Development Kit, Thing Magic IZAR UHF RFID Читач од JADAK, и Thing Magic IZAR UHF RFID Читач Развој Комплет од JADAK.Лиценца клуч ќе бидат генерирани во рок од 2-3 дена.Answer : ___________________________ Note : Производот не може да се пренесе во Бразил.Thing Magic RAINstream е изборен, лиценциран на читателот софтвер апликација која насочува за пренос на податоци, и го поедноставува интеграција на Thing Magic ДОЖД UHF RFID читач во постојните системи.Со RAINstream, ознака на податоци може да бидат испратени на back-end систем за обработка на користење на стандардни конекции и протоколи.RAINstream ја елиминира потребата за толкување код на домаќинот или сервер, со што се штеди време и трошоци во спроведувањето и одржувањето на системот.Податоците поток излез може да се прилагоди за да се обезбеди избор на ознака на податоци и статус услови, за максимална корисност и ефикасност.Читањето може да биде непрекинат, постојан само кога GPI линија е активна, или за време траењето кога GPI линија оди активни.Читателот, мрежа и RFID протокол поставки се конфигурира и спасени, преку веб интерфејс кој е снабден од страна на читателот.Откако RAINstream лиценца се применува, тоа останува во сила за целиот животен век на производот, дури и како нови функции се додаваат на производот преку фирмверот надградби.Компатибилност Thing Magic Sargas 2-Порта UHF RFID Читач Thing Magic Sargas 2-Порта UHF RFID Читач Development Kit Thing Magic IZAR UHF RFID Читач од JADAK Thing Magic IZAR UHF RFID Читач Развој Комплет од JADAK Поддржани Back-end Протоколи и Корисникот Примери : TCP : TCP/IP конекција на клиентот или серверот.HTTP ПОСТ : Читателот периодично мислења до веб сервер на кој можат да ја прифатат текстуална содржина.Сериски : Домаќин отвора USB, терминал-тип, сериски врска до читателот.Се КРИЕШЕ Тастатура : читателот идентификува како тастатура на домаќин КОМПЈУТЕР и КОМПЈУТЕРОТ да ги прифати податоците што се, ако тоа се напишани.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата