Hallowell 48 x 18 x 87 Add-On Челик Shelving Единица, Сина и Сива - AH7720-1807PB

Hallowell 48 x 18 x 87 Add-On Челик Shelving Единица, Сина и Сива - AH7720-1807PB

Достапно за вашата нарачка
DEN 1917.60
Залиха:

Објект -Shelving Единица.Shelving Тип -Add-On.Shelving Стил -Затворени.Материјал -Челик.Мерач -18. Shelving Единица, Shelving Тип Add-On, Shelving Стил Затворени, Материјал Челик, Мерач 18, Број на Полици 5, Ширина 48", на Длабочина Од 18", Висина 87", Полица Капацитет 900 lb., Полица Корекција 1-1/2" Постепено, Боја, Сина и Сива, Заврши во Прав Грб, Вклучува (5) Полиците, (2) Постови, (20) Клипови, (2) Страничните Панели, (2) Назад Панели, (2) Назад Конектор Ленти, (2) Нога Плочи, Зелена/Одржлив Сертификација GREENGUARD Уверение, Зелена/Одржлив Атрибут Минимум 30% Post-Consumer Рециклирани Content Features : Број на Полици -5 Width -48"Длабочина -18"Висина -87"Полица Капацитет -900 lb.Полица Корекција-1-1/2" Increments Color -Сина и Gray Finish -Прав Coat Includes -(5) Полиците, (2) Постови, (20) Клипови, (2) Страничните Панели, (2) Назад Панели, (2) Назад Конектор Ленти, (2) Нога Plates Green/Одржлив Сертификација-GREENGUARD Certified WARNING : Калифорнија Жители : Овој производ може да ве изложи на хемикалии вклучувајќи Styrene, која е позната на Државата Калифорнија да предизвикаат рак и вродени малформации или други репродуктивни штета.Калифорнија предлог 65 предупредување.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата