EMD Millipore МФ-Millipore AAWP14250 Мешани Целулоза Естер Филтер Мембрана, Хидрофилна, 0.8 µm Големината на Порите, 142mm Филтер Дијаметар, Бела, Обична Површина (Пакување од 100)

EMD Millipore МФ-Millipore AAWP14250 Мешани Целулоза Естер Филтер Мембрана, Хидрофилна, 0.8 µm Големината на Порите,

Достапно за вашата нарачка
DEN 9588.00
Залиха:

Wettability : хидрофилна.Стерилизација : со автоклав (121 °C на 1 бар), за еднакви можности.Температурата на работа : 55 °C, макс.Протеини обврзувачки : 150 µg/ cm2. Бактериски endotoxins : 8.0 ЕУ/m L.Биолошки инертен мешаници на целулоза ацетат и целулоза нитрат се направени МФ-Millipore мембрански филтри еден од најпознатите широко се користат мембрани во аналитички и истражувачки апликации.Тритон сурфактант-слободен МФ-Millipore филтри содржат минимални количини на мокрење агент и имаат помал вода extractable содржини од стандардните МФ-Millipore филтри.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата