GEEYU-huiyu Играчки за Деца Интелектуална Рано Образование Играчки и Шарени Дрвени Забава Танграм нагледни Средства да се Развие Интелектуална Сложувалки Деца ( Боја : ?

GEEYU-huiyu Играчки за Деца Интелектуална Рано Образование Играчки и Шарени Дрвени Забава Танграм нагледни Средства

Достапно за вашата нарачка
DEN 1850.40
Залиха:

1.Нека деца даде целосна претстава за нивната имагинација, забавувајте се по волја, и да бидат среќни. 2.Тоа е изработени од еколошки материјали, дозволувајќи им на децата да играат на сигурно. 3.Вежба на децата е во рацете на способност од различни игри и да ги прошират своите ментален развој. 4.Забава детството, дозволете им на децата да растат среќно. 5.Користете ја вашата имагинација да се создаде свет во твоето срце.Материјал : wooden Product Категорија : Рамни Panel Specification : 12*12*1.23 C конфигурација категорија : дрвени играчки под 14 години old Color : Бука Macaron Танграм, Бука Tangram Applicable возраст : децата (4-6 години)1.Нека деца даде целосна претстава за нивната имагинација, забавувајте се по волја, и да бидат среќни.2.Тоа е изработени од еколошки материјали, дозволувајќи им на децата да играат на сигурно.3.Вежба на децата е во рацете на способност од различни игри и да ги прошират своите ментален развој.4.Забава детството, дозволете им на децата да растат среќно.5.Користете ја вашата имагинација да се создаде свет во твоето срце.Одличен квалитет, avirulent insipidity, безбедност и здравје.

Кон својствата

12*12*1.2 :
3C configuration category:
wooden toys under 14 years old
Color:
Beech Macaron Tangram, Beech Tangram
Applicable age:
children (4-6 years old)
1.Let the children give full play to their imagination, have fun at will, and be happy. :
2.It is made of environmentally friendly materials, allowing children to play safely. :
3.Exercise children's hands-on ability from various games and broaden their mental development. :
4.Fun childhood, let children grow up happily. :
5.Use your imagination to create the world in your heart. :
Excellent quality, avirulent insipidity, safety and health. :

Најдобри предлози во категоријата