Хана Инструменти HI7031L 1413 µs/cm Спроводливост Калибрација Решение, 500mL Шише

Хана Инструменти HI7031L 1413 µs/cm Спроводливост Калибрација Решение, 500mL Шише

Достапно за вашата нарачка
DEN 2246.40
Залиха:

На 1413 микро siemens/cm калибрација решение е најдобро одговара за општа употреба.На Хана спектар на спроводливост калибрација решенија е изработена за да се обезбеди максимална точност за спроводливост метри и сонди.Хана спроводливост метри може да се калибрира во неколку минути право во лабораториски услови или теренот.Уверение решенија; во согласност шишиња. 1413 microsiemens по сантиметар ЕЗ вредност на 25-степен В. Правилна калибрација на инструментот да сензор за мерење систем ќе се обезбеди вашите резултати се точни и повторливи.Употребата на стандардот калибрација решенија е од фундаментално значење за правилно calibrating на систем за мерење.На Хана спектар на спроводливост калибрација решенија е изработена за да се обезбеди максимална точност за спроводливост метри и сонди.Гарантиран квалитет.Хана спроводливост метри може да се калибрира во неколку минути право во лабораториски услови или теренот.За оние корисници кои бараат документирани точноста, спроводливост (ЕЗ) решенија се достапни во шишиња со сертификати на анализа.Хана решенија се нудат во непроѕирни, светло-тесни шишиња кои ги исполнуваат условите. 1413 microsiemens/cm ЕЗ вредност на 25-степен В. 500m L големина.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата