HD Конекција USB Тип C VGA 3-во-1 Центар Адаптер Поддржува USB Тип C Таблети и лаптопи за MacBook Pro/Google ChromeBook(Злато) hd (Боја : Сребро)

HD Конекција USB Тип C VGA 3-во-1 Центар Адаптер Поддржува USB Тип C Таблети и лаптопи за MacBook Pro/Google ChromeBook(Злато)

Достапно за вашата нарачка
DEN 2157.60
Залиха:

USB Тип C VGA 3-во-1 Центар Адаптер поддржува USB Тип C таблети и лаптопи за Macbook Pro / Google Chrome Book(Злато).USB Тип C VGA 3-во-1 Центар Адаптер поддржува USB Тип C таблети и лаптопи.за Macbook Pro Google Chrome Book USB-C Hub Specification : Интерфејс : USB-C VGA женски + USB 3.0 женски + USB-C 3.1 female Compatible Уред Примероци : за Apple Mac Book Pro 2016 година, за Mac Book Ретината 2015for Google Chromebook Pixel, за Google Пиксели C, за Google Nexus 6 P, за Google Nexus 5 Xfor Dell XPS 12/13/15for Dell Прецизност 15 3000/5000/7000 Серија, за Dell Прецизност 17 7000 Seriesfor Dell Alienware 17 Р3, за Dell Alienware 15 R2, за Dell Alienware 13 R2for Lenovo Yoga 900, за Thinkpad P50/P70for HP Павилјон x2, за HP Zbook 15/17, за HP Pro Таблета 608 G1for Површина Про 4, за Nokia N1 Supports Резолуција : 1920x1080, 1600x1200, 1680×1050, 1600×1024, 1400×1050, 1440x900, 1280 x 1024, 1280×800, 1280×768, 1152x864, 1024x768, 800x600, 640x480, 720x400 Connect адаптер за вашиот Тип-C уредот, а потоа користете VGA кабел за да го поврзете го адаптерот за да ја вашиот VGA-от уред за врвен мултимедијален искуство.Дали е тоа ТВ, проектор или монитор, уживаат до 1080 P full HD визуелниот.Со избор на опцијата прикажување на вашиот (за ) Mac Book екранот или да се има втор монитор, зголемете ја вашата продуктивност и вашите мултимедијални искуство.Во меѓувреме, може да се приклучи и поврзе и вашиот USB уреди како флеш диск/дигитална камера/тастатура/маус, и Тип C порт за полнење на вашиот лаптоп.Напомена : 1. Стандардниот USB 3.0 порт е неспојлива со G-Tech G-ВОЗИ USB3.0 Мобилни Хард Диск. 2. USB Тип C порта само може да се наплаќаат лаптопи без пренос на податоци.Полнење на мобилните телефони не е препорачливо.3. OTG ХАБ : Hub може да се користи на Телефонот, но VGA не може да се користи на Телефонот !Тоа Добро го Оценувате Тип C USB 3.1 Центар USB-C до USB 3.0/VGA(1920x1080)/ Type C Женски Адаптер Конвертор Центар,3 in1 Multiport Полнач за Apple Macbook,Chromebook Pixel,Microsoft Surface Pro,Јога 900,Dell XPS3-во-1 ЗЛАТО ПОЗЛАТЕН USB3.1 тип C до.

Кон својствата

Interfaces:
USB-C to VGA female + USB 3.0 female + USB-C 3.1 female
Compatible Device Samples:
for Apple MacBook Pro 2016, for MacBook Retina 2015 :
for Google Chromebook Pixel, for Google Pixel C, for Google Nexus 6P, for Google Nexus 5X :
for Dell XPS 12/13/15 :
for Dell Precision 15 3000/5000/7000 Series, for Dell Precision 17 7000 Series :
for Dell Alienware 17 R3, for Dell Alienware 15 R2, for Dell Alienware 13 R2 :
for Lenovo Yoga 900, for Thinkpad P50/P70 :
for HP Pavilion x2, for HP Zbook 15/17, for HP Pro Tablet 608 G1 :
for Surface Pro 4, for Nokia N1 :
Supports Resolution:
1920x1080, 1600x1200, 1680×1050, 1600×1024, 1400×1050, 1440x900, 1280x1024, 1280×800, 1280×768, 1152x864, 1024x768, 800x600, 640x480, 720x400
Connect the adapter to your Type-C device, then use a VGA cable to connect the adapter to your VGA-enabled device for a superb multimedia experience. Whether it's a TV, a projector or a monitor, enjoy up to 1080P full HD visuals. With a choice of mirroring your (for ) MacBook's display or having a second monitor, boost your productivity and your multimedia experience. Meanwhile, you could plug and connect both your USB devices like flash drive/digital camera/keyboard/mouse, and Type C port to charge your laptop. :
Notice:
1. The standard USB 3.0 port is incompatible with G-Tech G-DRIVE USB3.0 Mobile Hard Drive. :
2. The USB Type C port can only charge laptops without data transmission. Charging cell phones is not recommended. :
3. OTG HUB:
Hub can be used on Phone, but VGA can not used on Phone !
This Good Rate Type C USB 3.1Hub USB-C to USB 3.0/VGA(1920x1080)/ Type C Female Adapter Converter Hub,3 in1 Multiport Adapter for Apple Macbook,Chromebook Pixel,Microsoft Surface Pro,Yoga 900,Dell XPS :
3-in-1 GOLD PLATED USB3.1 type C to :

Најдобри предлози во категоријата