RPi 3.3 V до 5V 26 I/O Двонасочно Напон-Ниво Shifter Модул за Малина Пи, Логика Ниво Конвертор

RPi 3.3 V до 5V 26 I/O Двонасочно Напон-Ниво Shifter Модул за Малина Пи, Логика Ниво Конвертор

Достапно за вашата нарачка
DEN 672.00
Залиха:

Модулот може да ги поддржи Малина Пи А+ 3А+ Б+ 2 B 3Б 3Б+ 4 B (се разбира, Нула и Нула-W, исто така може да биде поддржан, но само две завртка дупки може да биде фиксна).Поддршка RPi I/O 26 пристаништа 3.3 V до 5 V двонасочно логика на ниво на конверзија(влез или излез).Но, не се вклучуваат ID_SC и ID_SD пристаништа(бидејќи ID_SC и ID_SD се користи за да се идентификуваат ШАПКА модули, овие две порти не се поврзани со 5 V интерфејс).Ако кратко сина терминал блок, Малина Пи 5 V ќе се поврзете на надворешни 5 V.Можете да ги користите надворешен 5 V за напојување на Малина Пи, се разбира, можете, исто така, моќ надворешни уреди од Малина Пи.Две Led диоди се користат за да се покаже на Малина Пи 5 V и надворешни 5 V.Пакет се вклучени : 1x напон-ниво shifter модул, 4x М2.5x16mm најлон standoffs, 4x М2.5x6mm најлон standoffs, 4x М2.5 најлон ореви.ЗАБЕЛЕШКА : точка не се вклучуваат Малина Пи, модул. 1, модул може да ги поддржи Малина Пи А+ 3А+ Б+ 2 B 3Б 3Б+ 4 B (се разбира, Нула и Нула-W, исто така може да биде поддржан, но само две завртка дупки може да биде фиксна). 2, Поддршка RPi I/O 26 пристаништа 3.3 V до 5 V двонасочно логика на ниво на конверзија(влез или излез).Но, не се вклучуваат ID_SC и ID_SD пристаништа(бидејќи ID_SC и ID_SD се користи за да се идентификуваат ШАПКА модули, овие две порти не се поврзани со 5 V интерфејс). 3, Ако кратко сина терминал блок, Малина Пи 5 V ќе се поврзете на надворешни 5 V.Можете да ги користите надворешен 5 V за напојување на Малина Пи, се разбира, можете, исто така, моќ надворешни уреди од Малина Пи.Две Led диоди се користат за да се покаже на Малина Пи 5 V и надворешни 5 V. 4, Пакет се вклучени : 1x напон-ниво shifter модул, 4x М2.5x16mm најлон standoffs, 4x М2.5x6mm најлон standoffs, 4x М2.5 најлон ореви.ЗАБЕЛЕШКА : точка не се вклучуваат Малина Пи, модул.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата