ДДП германски Одделение Сет на 38 КОМПЈУТЕРИ Забна Екстракција ЕКСТРАКЦИЈА на Лифтот FORCEP ! Игла Носителот ! Инструмент

ДДП германски Одделение Сет на 38 КОМПЈУТЕРИ Забна Екстракција ЕКСТРАКЦИЈА на Лифтот FORCEP ! Игла Носителот !

Достапно за вашата нарачка
DEN 362.16
Залиха:

ГЕРМАНСКИ ОДДЕЛЕНИЕ СЕТ НА 38 КОМПЈУТЕРИ ЗАБНА ЕКСТРАКЦИЈА ЕКСТРАКЦИЈА НА ЛИФТОТ FORCEP !ИГЛА НОСИТЕЛОТ !ИНСТРУМЕНТ.НАПРАВЕН ВО ВИСОКО КВАЛИТЕТЕН НЕ ' РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК.ИСТО КАКО ШТО Е ПРИКАЖАНО НА СЛИКАТА.ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ.НАПРАВЕНИ ОД СТРАНА НА ДДП.ГЕРМАНСКИ ОДДЕЛЕНИЕ 38 PC СТОМАТОЛОШКИ ВАДЕЊЕ НА ЛИФТОВИ ФОРЦЕПС ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОЛНЕЊЕ СЕТ СЕТ ВКЛУЧУВА НА E ОД СЛЕДНИВЕ ИСТО КАКО СЛИКА : 1 СЕКОЈ МИКРО FRIEDMANN 6" МАЛКУ КРИВИ 1 СЕКОЈ BUMENTHOL 6" 30 СТЕПЕНИ АГОЛ 1 СЕКОЈ ЗАБЕН КОРЕН ФРАГМЕНТ ФОРЦЕПС КРИВИ 1 ЗАБНА ЕКСТРАКЦИЈА ЕКСТРАКЦИЈА ФОРЦЕПС МЕДОВИНА #1 1 ЗАБНА ЕКСТРАКЦИЈА ЕКСТРАКЦИЈА ФОРЦЕПС МЕДОВИНА #2 1 ЗАБНА ЕКСТРАКЦИЈА ЕКСТРАКЦИЈА ФОРЦЕПС МЕДОВИНА #3 1 ЗАБНА ЕКСТРАКЦИЈА ЕКСТРАКЦИЈА ФОРЦЕПС МЕДОВИНА #4 1 СТОМАТОЛОШКИ ГОРНИТЕ СЕКАЧИ CUSPIDS BICUSPIDS КОРЕНИ ЕКСТРАКЦИЈА ЕКСТРАКЦИЈА ФОРЦЕПС 1 СТОМАТОЛОШКИ ДОЛНИТЕ СЕКАЧИ CUSPIDS BICUSPIDS КОРЕНИ ЕКСТРАКЦИЈА ЕКСТРАКЦИЈА ФОРЦЕПС 1 ЗАБНА ЕКСТРАКЦИЈА ЕКСТРАКЦИЈА НА ДОЛНИОТ МЛЕЧНИ КРАВА РОГ ФОРЦЕПС #23 1 ЗАБНА ЕКСТРАКЦИЈА ЕКСТРАКЦИЈА ФОРЦЕПС #32 1 КОРЕН СОВЕТ ГИ СОБЕРЕШ ЛИФТ ПРАВА (#78)(ЗЛАТО) 1 КОРЕН СОВЕТ ГИ СОБЕРЕШ ЛИФТ ПРАВО (79)( ЗЛАТО) 1 КОРЕН СОВЕТ ГИ СОБЕРЕШ ЛИФТ ЛЕВО (80)(ЗЛАТО) 1 APICAL КОРЕН СТОМАТОЛОШКИ ЛИФТ DEL 301(1 ЗЛАТО APICAL КОРЕН СТОМАТОЛОШКИ ЛИФТ DEL 302(ЗЛАТО) 1 APICAL КОРЕН СТОМАТОЛОШКИ ЛИФТ DEL 303(ЗЛАТО) 1 APICAL КОРЕН СТОМАТОЛОШКИ ЛИФТ DEL 77 R (ЗЛАТО) 1 ЛИФТ ДИРЕКТНО 2 MM (ЗЛАТО) 1 ЛИФТ ДИРЕКТНО 3ММ (ЗЛАТО) 1 ЛИФТ ДИРЕКТНО 4 MM (ЗЛАТО) 1 ADSON ОБЛЕКУВАЊЕ ФОРЦЕПС SERRATED ПАРИЧНА КАЗНА ТОЧКА 4.75" ( ЗЛАТО ) 1 ADSON ТКИВО ФОРЦЕПС 1 X2 TEETH ПАРИЧНА КАЗНА ТОЧКА 4.75"( ЗЛАТО) 1 ИРИС НОЖИЦИ 4.5" СТРЕЈТ ( ЗЛАТО) 1 ИРИС НОЖИЦИ 4.5" АГЛЕСТА ( ЗЛАТО) 1 КОМАРЕЦ HEMOSTAT ФОРЦЕПС 5" КРИВИ 1 CRILE ДРВО ИГЛА НОСИТЕЛОТ 6" ( ТЦ ЗЛАТО ) 1 КРАН ЛИФТ ПРАВО ( ЗЛАТО) 1 КРАН ЛИФТ ЛЕВО ( ЗЛАТО ) 1 PERIOSTEAL ЛИФТ MOLT М9 1 PERIOSTEAL ЛИФТ SELDIN S23 1 СТОМАТОЛОШКИ ОГЛЕДАЛО #5 1 КОЛЕЏ ПАМУК PLIER 1 СТОМАТОЛОШКИ ИСТРАЖУВАЧ СОНДА #5 1 МИНЕСОТА ОБРАЗ РЕМЕНИТЕ 1 СТОМАТОЛОШКИ ШПРИЦ 18 CC 1 СЕКОЈ MATHIEU ИГЛА НОСИТЕЛОТ 5.5" 1 СКАЛПЕЛ се СПРАВИ со НОЖ #3 1 СКАЛПЕЛ се СПРАВИ со НОЖ #4.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата